Databaseopdatering

Regelmæssige opdateringer af applikationsdatabaserne sikrer, at din computer altid er beskyttet. Fil Anti-Virus, Sikker søgning og virusscanningsopgaver anvender programdatabaser til at opdage og neutralisere vira og anden malware på computeren. Programdatabaser opdateres jævnligt med nye trusler og måder at neutralisere dem på, så det er vigtigt, at du opdaterer databaserne regelmæssigt.

Kaspersky-programmet downloader programdatabaser, programmoduler og nye programversioner fra Kasperskys opdateringsservere og installerer dem på din computer.

Bemærk: Internetadgang kræves for at oprette forbindelse til opdateringsserverne og downloading af opdateringer.

Programdatabaseopdateringer kan downloades på en af følgende måder:

Aktivér/deaktivér automatisk download af opdateringer til Kaspersky-programmets databaser

Kontroller, om der er opdateringer til Kaspersky-programmets databaser

Du kan køre en opdatering af programmet på My Kaspersky. For mere information om opdatering af programmet på My Kaspersky, se My Kaspersky Hjælp.

Du kan vælge at installere nye versioner af programmet automatisk, modtage meddelelser, når nye versioner bliver tilgængelige, eller undlade at installere nye versioner.

Vælg hvad der skal gøres, når nye programversioner bliver tilgængelige

Tjek manuelt, om der er en ny version af programmet

Du kan også tjekke efter en ny version af Kaspersky ved at klikke på Søg efter nye versioner under fanen Opdater i vindue med programindstillinger.

Under en opdatering sammenlignes programversionen og programdatabaserne med dem, der i øjeblikket er tilgængelige på opdateringsserverne. Hvis den nyeste version af databaserne er installeret på computeren, viser vinduet Opdatering en besked om, at programdatabaserne er opdaterede. Hvis programdatabaserne ikke er de samme som dem, der er tilgængelige på opdateringsserverne, er det kun de manglende komponenter fra opdateringen, der downloades og installeres på computeren. Trinvise opdateringer af programdatabaser tager mindre tid og kræver mindre webtrafik.

Kaspersky-programmet indeholder en detaljeret rapport om resultaterne af opdateringsopgaverne i vinduet Rapporter.

Se en opdateringsopgaverapport